Glädjen är att vara till nytta!

Kynningsrud är initiativtagare till utformningen av en helt ny stadsdel

En helt ny stadsdel där teknik möter kultur och nya bostäder – i omedelbar närhet av stadens kollektivtrafiknav. Tillsammans med medinitiatorn Knut Johansen och Bane NOR Eiendom presenterade Harald Kynningsrud konceptet för en ny stadsdel i Halden.

 

– Området vi pratar om är kanske det mest attraktiva i Halden, och om vi kan få till detta kan det vara något av det viktigaste som har hänt i staden. Det är tidernas möjlighet, säger Harald Kynningsrud och Knut Johansen.

När planerna presenterades var några berörda representanter från såväl näringsliv och kultur samt politiker och stadens förvaltning positiva till planerna.

– Halden behöver utveckling, och Halden behöver företagsamma människor som brinner för utvecklingen av staden, som Harald Kynningsrud och Knut Johansen gör, sa borgmästare Anne Kari Holm entusiastiskt.

– Samspelet mellan kultur och teknik är ganska nytt, men väldigt spännande. Det finns ett antal synergier i dessa planer som kan leda till ett bra resultat. Vi pratar om ett slutresultat som kan ha 1 000 jobb och studenter, säger de.

Nu är det bara att hålla tummarna och hoppas att bollen snabbt kan börja rulla.

Läs mer om detaljerna i Halden Arbeiderblad (+ fall)

Se presentationen av projektet här.

 


Kynningsrud Fastighet är en del av Kynningsrud Group. Kynningsrud Fastighet äger, förvaltar och utvecklar kommersiella fastigheter för privat och offentlig sektor i Norge och Sverige.

Se Kynningsrudgruppens webbplats

Huvudkontor Sverige

Prenumerera på våra nyheter

Få de senaste nyheterna och uppdateringarna.

Kynningsrud Fastighet AB © Alla rättigheter förbehållna Copyrights 2024.

Följ oss: