Glädjen är att vara till nytta!

Kynningsrud öppnar nytt kontor i Göteborg

1 september flyttar Kynningsrud Bygg, Kynningsrud Fastighet och Kynningsrud Bostäder in i sitt nya huvudkontor i Drakegatan 6 i Gårda, Göteborg.

Göteborg är navet i Vest-Sverige och den nya etableringen ger optimalea förutsättningar för en fortsatt stark utveckling för företagen.

Anpassade lokaler

Per Andersson i Kynningsrud Kommersiellt, Olof Olausson i Kynningsrud Bostäder och Henrik Ekman i Kynningsrud Bygg ser fram emot flytten till den nya lokalen som är anpassad efter företagens och de anställdas behov.

Det är en mycket spännande utveckling som pågår i Gårda med ett stort antal nya arbetsplatser och förbättrad kollektivtrafik.

– Här är vi nära till det mesta som händer i Västsverige och också nära många av våra samarbetspartners och framtida medarbetare, säger de.

Samlokalisering ger synergier

– Vår entreprenadverksamhet i Sverige består av Kynningsrud Bygg, Kynningsrud Bostäder och Kynningsrud Fastighet. Företagen samarbetar mycket bra och tillsammans levererar de utmärkta lösningar för färdiga byggnader för näringslivet och nya bostäder för privatpersoner, förklarar koncernchef Pål Kynningsrud.

– Jag ser fram emot att samlokalisera verksamheterna i Göteborg. Detta vill ge oss optimal förutsättning för bra samarbete och synergier mellan företagen, säger koncernchefen.

Göteborgsregionen är inne i en stark utvecklingsfas som kommer pågå många år framöver. Kynningsrud ser fram emot att vara med och bidra i denna utveckling.

Här hittar du oss från 1 september

Kynningsrud Fastighet är en del av Kynningsrud Group. Kynningsrud Fastighet äger, förvaltar och utvecklar kommersiella fastigheter för privat och offentlig sektor i Norge och Sverige.

Se Kynningsrudgruppens webbplats

Huvudkontor Sverige

Prenumerera på våra nyheter

Få de senaste nyheterna och uppdateringarna.

Kynningsrud Fastighet AB © Alla rättigheter förbehållna Copyrights 2024.

Följ oss: