Önskar JTC Auto välkommen i nya lokaler

I höst har bilaffären JTC Auto flyttat till Kynningsruds lokaler i Knivsøveien 8 på Sørli-fältet och är redan i full drift. – Vi har haft en mycket bra start här i nya lokaler, säger familjen som driver verksamheten.

JTC Auto är alltså ett familjeföretag där namnet JTC bildas av initialerna från bilhandlarens ägare, far Jan och sönerna Thomas och Christian Karlsen. Tillsammans har de god och lång erfarenhet av att köpa och sälja begagnade bilar och kan berätta om en mycket bra start i nya lokaler.

– I år bestämde vi oss för att investera ännu mer i verksamheten, och ett viktigt kriterium var helt nya butikslokaler med god exponering, säger nöjda hyresgäster.

När en av Kynningsrud Eiendoms lokaler på Sørlie-fältet blev ledigt i sommar var de snabba att komma i kontakt.

– Under inspektionen förstod vi att lokalerna passar perfekt för JTC Auto. Strax efter var JTC Auto på plats i nya lokaler och öppnade butiken efter en kort tid av flyttning, säger Hilde Kynningsrud i Kynningsrud Fastighet.

– Försäljningen av bilar har överträffat alla förväntningar! Vi är nöjda med valet vi gör och trivs i nya lokaler med bra faciliteter, säger vd Thomas André Nordlie Karlsen.