Kynningsrud öppnar kontor i Göteborg

Den 1 september flyttar Kynningsrud Bygg, Kynningsrud Kommersiellt och Kynningsrud Bostäder till sitt nya huvudkontor på Drakegatan 6 i Gårda, Göteborg.

Göteborg är navet i Västsverige och den nya etableringen ger optimala förutsättningar för en fortsatt stark utveckling för bolagen.

Anpassade lokaler

Per Andersson i Kynningsrud Kommersiellt, Olof Olausson i Kynningsrud Bostäder och Henrik Ekman i Kynningsrud Bygg ser fram emot flytten till den nya lokalen som är anpassad efter företagens och de anställdas behov. Det är en mycket spännande utveckling som pågår i Gårda med ett stort antal nya arbetsplatser och förbättrad kollektivtrafik.

– Här är vi nära till det mesta som händer i Västsverige och också nära många av våra samarbetspartners och framtida medarbetare, säger de.

Nytt huvudkontor i Gårda, Göteborg 2

 

Samlokalisering ger synergier

– Vår entreprenadverksamhet i Sverige består av Kynningsrud Bygg, Kynningsrud Bostäder och Kynningsrud Kommersiellt. Företagen samarbetar mycket bra och tillsammans levererar de utmärkta lösningar för färdiga byggnader för näringslivet och nya bostäder för privatpersoner, förklarar koncernchef Pål Kynningsrud.

– Jag ser fram emot att samlokalisera verksamheterna i Göteborg. Detta vill ge oss optimal förutsättning för bra samarbete och synergier mellan företagen, säger koncernchefen.

Göteborgsregionen är inne i en stark utvecklingsfas som kommer pågå många år framöver. Kynningsrud ser fram emot att vara med och bidra i denna utveckling. Glädjen är att vara till nytta!

 

Här hittar du oss från 1 september