Politiker besöker nytt huvudkontor i Göteborg

– Det är väldigt roligt att Kynningsrud väljer att lägga sitt svenska huvudkontor i Göteborg, då skapas ännu fler jobb. Kynningsrud Bostäder är varmt välkomna, säger kommunalråd Hampus Magnusson.

Det var bra stämning när Hampus Magnusson, kommunalråd och ordförande i byggnadsnämnden, besökte Kynningsruds nya svenska huvudkontor tillsammans med Mats Ahdrian, ordförande i fastighetsnämnden. Efter en kort visning av lokalerna och en beskrivning av Kynningsrudkoncernen, diskuterades utvecklingsplaner för både bolaget och staden.

– För oss i fastighetsnämnden är det roligt att fler aktörer vill vara med och bygga Göteborg. Vi ser framför oss att det ska komma fler markanvisningar kommande år och då är det viktigt med många kompetenta aktörer, säger Mats Ahdrian.

Bostadsutveckling

För drygt ett år sedan startade byggkoncernen Kynningsrud upp sin bostadsutveckling i Sverige och nu har arbetet kommit i gång på riktigt med flera spännande bostadsutvecklingsprojekt i Västsverige.

– Vi är glada över besöket och intresset för vårt arbete. Göteborgsregionens utveckling är stark och det är därför helt centralt att det satsas på och ges rätt förutsättningar för nya bostadsprojekt och bostäder. Det var därför särskilt intressant att ta del av tankarna kring kommande markanvisningar, säger Olof Olausson, VD Kynningsrud Bostäder.

Kynningsruds nya svenska huvudkontor är beläget i Gårda och i lokalerna finns utöver Kynningsrud Bostäder även systerbolagen Kynningsrud Bygg och Kynningsrud Kommersiellt.


På bilden: 

F v: Hampus Magnusson, Mats Ahdrian, Olof Olausson, Boldi Kisch och Marcus Gyllestål på Kynningsruds nya svenska huvudkontor i Göteborg.


Mer om nya kontoret i Göteborg