Glädjen är att vara till nytta!

Om oss

Fastighetsaktören som utvecklar och förvaltar

Kynningsrud Fastighet äger och utvecklar kommersiella fastigheter genom egna bolag och partnerbolag i Norge och Sverige.
Drivkraften bakom vår strategi ligger i visionen ”Glädjen är att vara till nytta”. Vi vill bidra till samhällsutvecklingen och skapa positiva ringar på vattnet där vi kan genom hållbara lösningar. Glädjen är att vara till nytta – för miljön, för våra affärspartners, för samhället och för varandra.

Kynningsrud Eiendom och Kynningsrud Fastighet äger, förvaltar och utvecklar kommersiella fastigheter för privat och offentlig sektor i Norge och Sverige.

Miljö för tillväxt

Vi arbetar utifrån vår vision ”Glädjen är att vara till nytta”. Vårt mål är att våra kunder ska uppleva oss som en lösningsorienterad och kunnig aktör. Vi vill erbjuda välorganiserade och effektiva lokaler för ditt företag genom ett inspirerande samarbete.

Trygg partner

Vi har en solid finansiell ställning, bred fastighetskompetens och skapar synergier i Kynningsrudkoncernen, där Kynningsrud Fastighet är ett av fokusområdena. Kynningsrud består av divisionerna Nordic Crane, Fastighet, Bygg, Bostäder och Finanser.

Vårt fastighetsportfölj

Fastighetsportföjen är om 35.000 kvm lokaler och 450.000 kvm mark för utveckling. Vi förvaltar och utvecklar ytterligare 400.000 kvm fastigheter genom delägarskap med andra fastighetsaktörer.

I vår portfölj finns många typer av lokaler anpassade för olika verksamheter. Till exempel har vi utvecklat kontors- och industrilokaler samt logistik-, vård-, butiks- och restauranglokaler.

Vi äger, förvaltar och utvecklar fastigheter i både Norge och Sverige.