Om oss

Kynningsrud Kommersiellt - Fastighetsbolaget som utvecklar och förvaltar

Om oss
Kynningsrud Kommersiellt investerar i och utvecklar fastighetsprojekt för företag genom egna eller Joint-Venture upplägg i Norge och Sverige.

I Kynningsruds fastighetsdivision äger, förvaltar och utvecklar vi kommersiella fastigheter för den private och offentliga sektorn i Sverige och Norge. Vår fastighetsportfölj består av cirka 65000 kvadratmeter lokaler och 450000 kvadratmeter utvecklingsbar mark.

Genom samägande med andra fastighetsaktörer förvaltar och utvecklar vi ytterligare 400000 kvadratmeter fastighet. Vi har utvecklat  industri-, kontors-, logistik-, handels-, restaurang- och hälsolokaler.

Miljö för tillväxt

Vi arbetar ut ur vår vision “Glädjen är att vara till nytta”. Våra kunder kommer att uppleva oss som en lösningsorienterad och kunnig aktör. Vårt mål är att uppnå välorganiserade och effektiva lokaler för ditt företag genom ett inspirerande samarbete.

Vi har en solid finansiell ställning, bred kompetens och skapar synergier med Kynningsrudgruppen, där Kynningsrud Kommersiellt är ett av fokusområdena. Kynningsrud består av divisionerna Kran, Kommersiellt, Bygg, Bostäder och Finanser.